• Blogg

Ett hej!

Dåliga är vi på att uppdatera här, och på hemsidan... Den skulle nog behöva en "uppfräshning" med ny bild på framsidan och lite annat fix. Det kommer väl, kanske, så småning om 😉

Hur som helst så har vi fullt upp, både vad gäller hundarna men även utöver det och därför brister väl uppdateringen här, tyvärr 😛 Alla hundar mår i alla fall bra, Kelly haltade igår men redan på kvällen var det bättre och idag syns inget speciellt, men hon har fått tagit det lungt ändå. Hoppas bara det var en sträckning eller att hon blev kall i tisdags när vi var ute... Hon älskar ju att bada och visst borde de väl kunna bli kalla och stela i musklerna då.

Här hemma får vi tillgång till en kohage under hösten, toppen med lite fler promendvägar och hundarna älskar att springa i den 😉 Mindre kul med kobajsen och all annan bajs + lera som finns där 💩 Går vi med alla hundar brukar Kelly och Tiza se värst ut, dom två älskar både vatten, lera och bajs! 🙈

I december kommer vi åka till Stockholms hundmässa, Kelly och Tiza ska ställas ut och så ska de även få representera rasen i vår monter! Ska bli superkul att få stå där, ser fram emot det lika mycket (eller kanske lite mer?) som själva utställningen 😊 Ska ni dit så måste ni lova att spana in eurasier montern! / matilda

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne och Stefan m. familj » F-kullen är här :  ”Vilka fantastiskt fina valpar och fin och duktig mamma! Vi längtar! ”

  • Jessie » E kullen två veckor imorgon.:  ”Åhh vad fina men Enya är min favorit just nu, då det namnet betyder något väldig..”

  • Teija P » D-kullen en vecka :  ”Ooh, vad det ska bli roligt att få träffa bebisarna på riktigt, om några veckor!..”

  • Teija » BPH, utställning och valpar.:  ”Härligt lurvig kille, denna Lasse! Roligt att det har "tagit sig" mellan Tiza oc..”

  • Emma » Slutet av augusti:  ”Hihi, visst är det väl farfar han är, Rambo ;-)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln